Dana Berkah setya nglindhungi privasi pangguna. Kabijakan Privasi iki dirumusake miturut Undhang-undhang Perlindungan Data Pribadi ing Indonesia. Kita ngumpulake, nggunakake, lan nuduhake informasi pribadhi sampeyan miturut Kebijakan Privasi iki. Sampeyan kudu maca Kebijakan Privasi iki sadurunge menehi informasi pribadhi lan nggunakake Dana Berkah . Kebijakan Privasi iki nyakup koleksi, panyimpenan, panggunaan, mbusak, pangayoman lan nuduhake informasi pribadhi, lan kita setya netepi hukum sing ditrapake kanggo nglindhungi privasi lan keamanan informasi pribadhi.

Kanthi ngakses lan nggunakake layanan sing diwenehake dening aplikasi iki, sampeyan kanthi iki ngonfirmasi manawa sampeyan wis maca lan setuju kanggo entuk informasi pribadhi saka piranti liwat aplikasi kasebut. Panggunaan layanan kita kanthi sukarela. Yen sampeyan ora setuju kanggo samubarang kabijakan privasi iki, UTAWA sampeyan ora bisa ngerti persis isi saka syarat iki, AJA nerusake, kalebu ditampa saka kabijakan privasi iki kanggo nggunakake layanan miturut kabijakan privasi iki. Yen sampeyan terus nggunakake layanan kasebut, sampeyan dianggep wis nampa lan setuju karo Kebijakan Privasi iki.

Informasi Pribadi lan Data Piranti

Liwat akses lan panggunaan layanan sing diwenehake dening aplikasi iki, kita bakal entuk informasi pribadhi ing ngisor iki saka piranti sampeyan:

Informasi pribadhi

Nalika sampeyan nggunakake layanan, sampeyan kudu menehi jeneng, umur, jenis kelamin, nomer telpon, informasi KTP lan foto, informasi pendidikan, informasi kerja, lan sapiturute. Informasi iki digunakake kanggo verifikasi jeneng asli kanggo njamin keasliane pangguna lan nyegah penipuan identitas.

Nomer ponsel

Nomer ponsel bakal digunakake minangka siji-sijine kredensial kanggo sampeyan ngakses lan mlebu menyang platform kita. Liwat verifikasi SMS OTP kanggo nggunakake aplikasi kasebut, informasi pribadhi sampeyan bakal kaiket ing nomer ponsel.

Informasi kontak

Nalika sampeyan nggunakake layanan kita kanggo ngirim aplikasi silihan, kita bakal ngumpulake informasi kontak, kalebu jeneng, nomer ponsel lan informasi umum liyane kasedhiya, lan upload menyang https://8.215.41.247/ liwat sambungan aman (https protokol aman), informasi iki digunakake Data lan analisis penipuan kanthi otomatis diisi nalika ngirim aplikasi. Ningkatake efisiensi lan keamanan aplikasi pengajuan lan transaksi pendanaan. Kita ora nuduhake informasi iki karo pihak katelu. Informasi iki ora bisa digunakake kanggo tujuan liyane tanpa idin pangguna.

Aplikasi sing diinstal

Kanggo ndeteksi keamanan piranti pangguna, kita kudu njupuk dhaptar metadata aplikasi sing diinstal saka piranti, kalebu jeneng aplikasi, informasi versi, wektu instalasi, lsp, lan upload menyang https://8.215.41.247/ liwat sambungan aman (https protokol aman) . Ndeteksi penipuan informasi, lokasi virtual, jaran Trojan lan aplikasi liyane sing bisa diinstal ing piranti, njelasno keamanan lingkungan piranti, lan njamin safety dana sak proses transaksi. Informasi iki mung digunakake kanggo ngawasi keamanan piranti lan kita ora nuduhake informasi iki karo pihak katelu.

Lokasi

Kanggo menehi penawaran khusus kanggo pangguna ing wilayah sing ditunjuk, sampeyan kudu menehi wewenang informasi lokasi.

Kamera

Nalika ngirim informasi aplikasi silihan, kanggo ngenali sampeyan, sampeyan kudu njupuk foto KTP nganggo kamera lan nindakake pangenalan rai kanggo mesthekake yen aplikasi silihan dikirim dening sampeyan.

Informasi piranti

Kita kudu ngumpulake informasi tartamtu saka piranti, kalebu SSAID, IMEI (nomer seri piranti), model piranti, alamat MAC, informasi versi sistem, informasi hardware, informasi operator jaringan, informasi WIFI, etc. Iki digunakake kanggo ngenali penipuan informasi lan njamin keamanan informasi pangguna.

Panggunaan Informasi Pribadi

Kita ngumpulake informasi iki kanggo:
1. Dana Berkah nyedhiyakake macem-macem layanan finansial lan layanan pelanggan, lan nglindhungi lan nambah layanan kasebut.
2. Ngenali identitas sampeyan lan priksa manawa sampeyan nggunakake layanan kita.
3. Kanggo nyedhiyani layanan pribadi lan diskon.
4. Analisa prilaku fraudulent bisa kanggo njamin safety dana ing proses transaksi.
5. Kanthi nganalisa data, optimalake aplikasi lan layanan kita kanggo nyedhiyakake layanan sing berkualitas.
6. Nggawe kontrak tondo asto kahanan kanggo pangayoman legal karo sampeyan, lan mesthekake yen loro pihak ngleksanani kewajiban legal.
7. Kanggo ngaktifake institusi finansial utawa panyedhiya layanan pihak katelu liyane sing sah kanggo nganakake penilaian kredit sampeyan liwat data sing diwenehake dening kita.

Enggo bareng informasi pribadhi

Kita wajib njaga informasi pribadhi kanthi aman, nanging kita bakal nuduhake informasi sampeyan karo pihak katelu ing kahanan ing ngisor iki:
1. Miturut hukum sing ditrapake ing Indonesia, kita bakal menehi informasi sampeyan menyang instansi pemerintah sing relevan nalika lembaga sing relevan nggawe panjaluk lan pesen kanthi basis legal marang kita. Ing kasus kaya mengkono, kita bisa nindakake tanpa idin saka sampeyan. informasi, lan sampeyan kanthi iki ngeculake lan ngeculake kita saka kabeh pratelan utawa kerugian sing bisa kedadeyan saka pambocoran informasi pribadhi kasebut;
2. Sawise entuk wewenang, kita bisa menehi informasi pribadhi marang pihak katelu sing mung nyukupi kabutuhan kanggo entuk layanan nalika nggunakake layanan kayata identifikasi lan penilaian kredit pribadhi sing diwenehake dening lembaga keuangan lan panyedhiya layanan pihak katelu.
3. Nalika pihak katelu ora perlu kanggo ngenali identitas nyata, kita bakal mbusak sawetara informasi sing bisa ngenali sampeyan, lan mbukak data anonim kanggo pihak katelu kanggo nggunakake layanan sing diwenehake dening pihak katelu.

Pangreksan Informasi Pribadi lan Data

1. Kita tansah prihatin banget babagan keamanan informasi pangguna. Tanggung jawab penting kanggo nglindhungi keamanan informasi sampeyan lan nyedhiyakake platform sing aman lan dipercaya.
2. Kanggo njamin keamanan data sampeyan, kita bakal nggawe upaya sing cukup kanggo njamin langkah-langkah keamanan liwat macem-macem bentuk fisik, teknologi lan kontrol sing cocog, supaya data sampeyan ora bisa dienggo bareng, rusak utawa ilang, kalebu nanging ora winates ing SSL. , Panyimpenan aman tambahan, pusat data kontrol. Kita uga nindakake kontrol sing ketat marang karyawan sing bisa ngakses data sampeyan, kalebu ngleksanakake kontrol lan akses ing tingkat lan posisi sing beda-beda, mlebu kontrak rahasia karo karyawan kasebut, lan ngawasi karya lan prilaku liyane.
3. Wiwit sembarang cara technical bisa duwe celah keamanan, kita isih ora bisa njamin keamanan Absolute informasi sampeyan. Mula, transmisi lan panyimpenan informasi sampeyan ing Internet utawa ing piranti fisik tanggung jawab sampeyan dhewe.
4. Kita bakal mesthekake yen data pribadhi ing milik utawa kontrol kita wis numpes lan/utawa anonim sanalika cukup practicable, kasedhiya iku cukup bisa dianggep sing penylametan maneh perlu kanggo maksud legal utawa komersial liyane.

Mbusak data pribadhi

Sajrone nggunakake layanan kita, yen sampeyan kudu mbusak data pribadhi, sampeyan bisa ngirim aplikasi kanthi ngirim email menyang berkahraflypangestiaji@gmail.com, subyek email kasebut kanthi jelas "pambusakan data pribadi", lan nyedhiyakake: seluler nomer telpon, jeneng, foto KTP lan informasi. Ing 10 dina kerja sawise nampa aplikasi sampeyan, kita bakal mbusak data pribadhi sing disimpen ing platform kita lan menehi kabar liwat balesan email.

Gunakake cookie

Supaya sampeyan duwe pengalaman akses situs web sing luwih gampang lan luwih gampang, nalika sampeyan ngunjungi situs web Dana Berkah utawa nggunakake layanan sing diwenehake dening Dana Berkah, kita bisa ngenali sampeyan liwat data cilik, iki kanggo mbantu sampeyan ngirit wektu kanggo mlebu maneh lan mbantu Evaluasi apa akun sampeyan aman. Data digital iki bisa uga arupa cookie, cookie flash, utawa mesin telusur utawa piranti liyane sing ana gandhengane karo panyimpenan liyane (biasane diarani "cookie"). Sampeyan kudu ngerti manawa sawetara layanan kita mung bisa ditindakake kanthi nggunakake "cookie". Sampeyan bisa ngganti level cookie sing ditampa utawa nolak cookie saka Dana Berkah yen mesin telusuran / mesin telusur utawa mesin telusur / alat dhukungan mesin telusur ngidini.

Nganyari Kebijakan Privasi

Kita bisa nganyari syarat-syarat kabijakan privasi saka wektu kanggo wektu. Yen kabijakan privasi diganti, kita bakal menehi kabar kanggo ndeleng isi diganti ing posisi penting ing app, lan sampeyan bisa milih kanggo nampa utawa nolak isi diganti saka kabijakan privasi.

Hubungi kita

Yen sampeyan duwe mamang babagan isi kabijakan privasi iki, sampeyan bisa takon informasi kontak ing ngisor iki:
Email: berkahraflypangestiaji@gmail.com